Skip to content

Vilka vi är

Vi är din partner vid omställningen till pålitliga och förnybara energilösningar, en omställning vi gör enklare och snabbare än du trodde var möjligt.

Driva är tillsammans med Stockholm Gas och Gasnätet Stockholm en del av Värtankoncernen. Vi har lång erfarenhet av att bygga centrala anläggningar och distributionslösningar så att hundratals företag i Sverige har fått den energi de behöver. Med vår samlade erfarenhet som grund kan vi idag självsäkert säga att vi vet som krävs för att bygga lösningar som är både pålitliga och gröna.

Nu tar vi nästa steg på vår resa mot ett ännu hållbarare energisystem.

Vi flyttar ut vår kompetens till våra kunder och bygger anläggningar direkt på plats hos dig. Med skräddarsydda lösningar utefter dina krav och behov kan vi säkerställa kostnadseffektiv och hållbar energi. Att vi dessutom erbjuder allt ”as-a-Service”, där vi tar hand om installation, drift och underhåll, gör att du kan fokusera fullt ut på din kärnverksamhet. Du betalar endast en månadsavgift och slipper därmed dyra investeringar och oväntade utgifter.

Tillsammans tar vi ett stort kliv mot en hållbar framtid med energilösningar som minskar ditt klimatavtryck och stärker din konkurrenskraft.

Vill du veta mer om Driva, Energy-as-a-Service och hur vi kan hjälpa dig och din organisation?

Kontakta oss

Driva
c/o Stockholm Gas AB
Råsundavägen 12
169 67 SOLNA

Organisationsnummer: 556915-3694

Är du nyfiken på Driva och hur våra lösningar kan hjälpa dig och din organisation? Hör av dig till oss på sales@driva.se

Vid övriga frågor kontakta marketing@driva.se